Propozimi më i bukur martese i tërë kohërave!

Vallaj synat me lot m`u mbushen kur e pash! :frowning:

//youtu.be/eJWlavnM6b0

e kam par dhe diku tjeter ne forum kte video . njs
cil vajz do i thoshte JO nje propozimi te tilleeeeeeeee . kot thon qe paraja nuk e blen dashurin :stuck_out_tongue:

vec le tthot [b]PO[/b] se tybe ma mir se nfilma e kishim bo! :smiley: :smiley: