Propozimi për Gradat e Reja - 2013

Pas Anëtarit te Vitit 2013, radha i takon Gradave te Reja!

Çdo anëtar mund te propozoj vetëm 3 emra - 1 për gradë. Ju ftoj të gjithëve të merrni pjesë në sygjerime!

(Promovimi gradës sjell; dallimi nga anëtaret e forumi, blog personal, albume pa limit si dhe veçori te tjera speciale.)

Gradat e hapura per ketë periudhe janë:
Moderator- Mund te redaktoj postime neper hapësira te ndryshme.
Lirenti.com Addicted - Vizitor i rregullt i faqes dhe popullor ne tema.
Anëtar i Nderuar - Duhet te këtë fituar respektin e te gjithë anëtareve.

.moderator propozoj trahanan…arjolin…erdin…
Lirenti.com Addicted…olsin…arjolin…
Anëtar i Nderuar…Auroren…Erinen…