Propozimi romantik për martesë (Video)

Për dallim nga djemtë të cilët me propozimet kreative për martesë gjatë ndeshjeve, në restorante ose në vende të ngjashme publike më shumë i frikësojnë sesa i impresionojnë të dashurat e tyre, ka edhe të tillë që me kreativitetin e tyre për ta bërë një propozim të tillë mund të bëjnë film të vërtetë aksion.

Një befasi të tillë Matt vendosi t’ia servojë të dashurës së tij Ginny. Kur vajza u rehatua në kinema dhe po priste fillimin e filmit, filloi reklama e një filmi të cilin në fakt e kishte xhiruar i dashuri i saj i cili kishte ndërmend t’ia lypte dorën të atit të vajzës.

Filmi në të cilin Matt bisedon me të atin e nuses së tij të ardhshme, e që papritmas shndërrohet në film aksion, si dhe propozimin e reagimin e vajzës mund t’i shihni në video.

//youtu.be/pnVAE91E7kM

woowwww…sa gje e bukur… cdo vajz e enderron :dashuria:

eeee :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Hahhaa sa bukur e ka bere :slight_smile: Urime :smiley:

listes se ftuarve i shtohen dhe te gjithe ata qe ishin ne kinema apo jo :lule:

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ^_________________^ sa bukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur :slight_smile:

idee e bukur dhe origjinale, dhe pse njerezit ne kinema duken pak si teper aty!:smiley:

PO si kur ti thoshte jo ajo hahahah

un mendoj se ai e ka organizuar te teren! Kinemane e ka paguar qe ta shfaqe videon e tij pra live, dhe njerezit aty i ka paguar e me shokun e tij e ka bere plan me heret. Mendimi im, por sidoqofte shum bukur e ka bere :slight_smile:

PO me plan eshte ber ore Icemano

Wawwwwwwwww sa e bukur!..

ihhihhihihi, origjinale ideja , urime çifti :smiley:

organizim i bukur, Vajza duhet ta vlersoi dashruin e te dashurit. :slight_smile: