Propozoj iden time

A mendoni se me mir do ishte se tema thashethem per vip te ket titullin’’ Shtypi roz ‘’,sepse aty ka dhe lajme te sakt e kjo me thashethem nuk me duket ne rregull.ose te pakten te hapet dhe nje nen forum aty te thashethemet

Propopzim i drejtë

Do te shqyrtohet mundesia per ta ndryshuar! Faleminderit per sugjerimin tuaj!