Pse është mirë të jesh mashkull

Ja pse është mirë të jesh mashkull:

Miqtë nuk i kritikojnë kur shtojnë ndonjë kilogram më shumë.
Forma e vitheve të tyre nuk luan rol në karrierën dhe avancimin profesional.
Të gjitha orgazmat e tyre janë të vërteta.
Nuk kanë nevojë çdo ditë të bartin çantën të mbushur me kozmetikë dhe xhingla tjera.
Duhen ta rruajnë vetëm fytyrën.
Asnjë nga kolegët e punës nuk mund t’i bëjë të qajnë.
Nëse kanë 35 vjet dhe nuk janë të martuar, askush nuk do të bëjë këtë gjë problem.
Gjithçka që kanë në fytyrë dhe trup është natyrale, madje edhe ngjyra e flokëve.
Dy palë këpucë u janë më se të mjaftueshme.
Nëse e kanë të nxehtë mund ta heqin fanellën.
Bashkëbiseduesit kurrë nuk do të ngulin sytë në gjoksin e tyre kur flasin me ta.
Nuk kanë nevojë t’i memorizojnë datat e martesës, ditëlindjet e fëmijëve, të miqve dhe të afërmve tjerë.
Nëse në festë dikush paraqitet me veshjen e njëjtë si ata, me siguri që do të bëhen miqtë më të mirë.
Radha e meshkujve para WC-së është gjithmonë 90 për qind më vogël.
Përgatitja për të dalë u zgjat 10 minuta.
Thirrjet telefonike u zgjasin mesatarisht 30 sekonda.
Për një pushim në vikend ju duhet vetëm një çantë e vogël me gjëra.

hahahhahhahaha hallall :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ne femrat qenkemi goxha komplekse :stuck_out_tongue: :smiley:

Pse është mirë të jesh mashkull

Po pata kohe do e bej nje list te gjat 1 kilometer :slight_smile:

mir se jeni pa komplekse kjo eshte shum e mir

as vete zoti nuk e dinte kur e krijoi…por i dha kuptim me vazhdimsine…sepse te jesh mashkull je i privilegjuari i natyres…ke gjithe boten ne dore…dhe e luan si do ti…

kush e tha kete???:stuck_out_tongue:

nese nje mashkull ti aurore mendon s eeshte vazhdimesia e jetes,ath mashkulli duhet te kishte miter dhe te linte pasardhes,dhe sjane me te priiligjurit e natyres,nese zoti i ka dhene njeriut privilegje ja ka dhen femres ,dhe nese nje femer eshte e zonja ka ne dore gjithe boten:)

mashkulli nuk ka miter…por pa mashkullin nuk ka pasardhes Ema…hahahaha…keshtu qe jane nje e keqe e domosdoshme…jane te privilegjuar ne shume aspekte…sepse nuk eshte vetem femija gjithe jeta…jeta eshte te jesh mashkull…sepse vetem ata e jetojne jeten ne menyren qe duan…pa komplekse sic jemi ne femrat…