Psikotest - Çfarë personi jeni?

 1. Kur ndiheni më së miri?

a) në mëngjes

b) pasdite dhe para mbrëmjes

c) natën vonë

 1. Kur ecni, ecni…

a) shumë shpejt, me hapa të gjatë

b) relativisht shpejt, me hapa të vegjël

c) jo edhe aq shpejt, me kokën drejt, duke shikuar përpara

d) jo edhe aq shpejt, kokulur

e) shumë ngadalë

 1. Kur flisni me njerëz

a) qëndroni duarkryq

b) shtrëngoni duart

c) njërën ose të dy duart i mbani mbi ijë

d) prekni ose shtyni personin me të cilin flisni

e) luani me veshin tuaj, prekni mjekrën ose lëmoni flokët

 1. Kur pushoni, uleni…

a) gjunjë të mbledhur, vendosni këmbët njëra mbi tjetrën

b) këmbëkryq

c) këmbët i mbani të shtrira barabartë

d) njërën këmbë të shtrirë, tjetra nën të

 1. Kur diçka me të vërtetë ju zbavit, reagoni

a) duke qeshur me zë të lartë

c) buzëqeshje të qetë

d) me një të qeshur të turpshme

 1. Kur shkoni

për pije apo në ndonjë tubim shoqëror…

a) jeni të zëshëm gjatë ardhjes, kështu që secili ju vëren

b) vini të pavërejtur dhe shikoni përreth duke kërkuar njerëzit që i njeh

c) jeni të pavërejtur dhe kujdeseni që ashtu të mbetet

 1. Jeni të përqendruar në diçka, jeni me punë, dikush ju ndërpret, a jeni

a) të lumtur shkaku i ndërprerjes

b) jeni të nervozuar pa masë

c) jeni në mes

 1. Cila prej ngjyrave

ju pëlqen?

a) e kuqe apo e portokalltë

b) e zezë

c) e verdhë ose e kaltër e ndezur

d) e gjelbra

e) e kaltër e mbylltë apo rozë

f) e bardhë

g) ngjyrë hiri

 1. Gjersa jeni në shtrat, disa çaste para se të flini

a) rrini të shtrirë në shpinë

b) i shtrirë në bark

c) qëndroni në njërin krah

d) kokën e keni vendosur në njërën dorë

e) kokën e keni të vendosur nën çarçaf

 1. Shpesh ëndërroni se…

a) rrëzoheni

b) rriheni ose luftoni

c) kërkoni dikë apo diçka

d) që fluturoni e më pas rrëzoheni

e) kryesisht nuk ëndërroni

f) ëndrrat gjithmonë janë të këndshme për ju

Pikët:

 1. (a) 2 (b) 4 © 6

 2. (a) 6 (b) 4 © 7 (d) 2 (e) 1

 3. (a) 4 (b) 2 © 5 (d) 7 (e) 6

 4. (a) 4 (b) 6 © 2 (d) 1

 5. (a) 6 (b) 4 © 3 (d) 5 (e) 2

 6. (a) 6 (b) 4 © 2

 7. (a) 6 (b) 2 © 4

 8. (a) 6 (b) 7 © ! 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1

 9. (a) 7 (b) 6 © 4 (d) 2 (e) 1

 10. (a) 4 (b) 2 © 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

E tash i numëroni pikët

Më tepër se 60 pikë: Të tjerët ju shohin si person me të cilin duhet pasur kujdes, ngase jeni person dominues. Disa ua kanë lakmi dhe kanë dëshirë të jenë si ju, por nuk kanë shumë besim në ju dhe nuk dëshirojnë të futen në marrëdhënie më të thella.

51 deri 60 pikë: Të tjerët ju shohin si person interesant, me temperament eksplodues, si një lider natyral që shumë shpejt sjell vendime, edhe pse jo gjithmonë të drejta. Ju konsiderojnë si njeri të guximshëm, të prirë për aventurë. Të tjerët kënaqen në shoqërinë tuaj, për shkak të ngazëllimit që shkaktoni.

41 deri 50 pikë: Të tjerët ju shohin si person direkt, të gjallë, sharmant, argëtues dhe praktik, që gjithmonë është në qendër të vëmendjes, por që kjo nuk e bën t’i rritet mendja. Po ashtu, të tjerët ju konsiderojnë të sjellshëm, plot mirëkuptim dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar të tjerët.

31 deri 40 pikë: Të tjerët ju shohin si person të arsyeshëm, të vëmendshëm dhe praktik, të mençur, të talentuar, por modest. Nuk jeni njeri që krijon miqësi shpejt, por jeni shumë besnikë ndaj miqve që keni. Ata që ju njohin e dinë se ju duhet shumëçka që ta humbni besimin te miqtë, por kur ta humbni besimin, po ashtu duhet tepër shumë, që të jeni në gjendje të falni.

21 deri 30 pika: Miqtë ju konsiderojnë person të ndërgjegjshëm dhe pedant. Ju shohin si person të vëmendshëm, si dikë që punon qetë dhe me kujdes. Ata do të befasoheshin sikur ju të reagonit me impulsivitet, meqë nga ju presin që çdo gjë ta analizoni mirë e mirë.

Më pak se 21 pikë: Të tjerët ju konsiderojnë të turpshëm, nervoz, person të pavendosur, i cili gjithmonë kërkon që të tjerët të vendosin dhe i cili nuk dëshiron që të përzihet në asgjë. Për të tjerët ju jeni një person vazhdimisht i shqetësuar, i cili sheh probleme që nuk ekzistojnë fare. Disa të tjerë ju konsiderojnë të mërzitshëm. Vetëm ata që ju njohin mirë, e dinë se ju nuk jeni i tillë.

1-b=4
2-c=7
3-b=2
4-d=1
5-a=6
6-b=4
7-c=4
8-f=2
9-b=6
10-c=3

Totali=39 PIK

31 deri 40 pikë: Të tjerët ju shohin si person të arsyeshëm, të vëmendshëm dhe praktik, të mençur, të talentuar, por modest. Nuk jeni njeri që krijon miqësi shpejt, por jeni shumë besnikë ndaj miqve që keni. Ata që ju njohin e dinë se ju duhet shumëçka që ta humbni besimin te miqtë, por kur ta humbni besimin, po ashtu duhet tepër shumë, që të jeni në gjendje të falni.

SHUM I VERTET KY REZULATAT FIKS :stuck_out_tongue:

1-a
2-c
3-e
4-c
5-a
6-a
7-b
8-f
9-c
10-e

gjithsej 43 pik

41 deri 50 pikë: Të tjerët ju shohin si person direkt, të gjallë, sharmant, argëtues dhe praktik, që gjithmonë është në qendër të vëmendjes, por që kjo nuk e bën t’i rritet mendja. Po ashtu, të tjerët ju konsiderojnë të sjellshëm, plot mirëkuptim dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar të tjerët.

Shum po shuuum i vertet !!! :ok:…gjithnje me dalin kto lloj testesh !!!

1-b
2-d
3-b
4-a
5-a
6-b
7-b
8-f
9-c
10-a

Gjithsej 34 pike!

31 deri 40 pikë: Të tjerët ju shohin si person të arsyeshëm, të vëmendshëm dhe praktik, të mençur, të talentuar, por modest. Nuk jeni njeri që krijon miqësi shpejt, por jeni shumë besnikë ndaj miqve që keni. Ata që ju njohin e dinë se ju duhet shumëçka që ta humbni besimin te miqtë, por kur ta humbni besimin, po ashtu duhet tepër shumë, që të jeni në gjendje të falni.

Shumeee fare e vertet!! Nje pershkrim per veten time, nqs doni te me njihni me mire :wink:

mossssss edhe ketu ne te dua ngjasokemi ::stuck_out_tongue: moj mos jemi motra ne e nuk e dim :roll:dua ta pys mamin un :roll:::wink:

hahahahahaha ku i dihet :stuck_out_tongue: … me jep nje qime floku te vete te bej analizat e ADN-se :lol: :lol: :lol:

ama mos me thuj se edhe ti lexon shtypin ne wc?nese kjo del e sakt urgjentish do bejm testin:p

hmm kte jo… po mos me thuaj qe ti i kreh floket me kreher se atehere po ska dyshim qe jemi motra :stuck_out_tongue:

Ii dyshim ketu rasti mbete i hapur per seancen tjeter :slight_smile: me ,kreher, jo me gishta i krehi floket un ahah

mesa duket jo, s’qenkemi motra :frowning: do ishim ber 3 motra :smiley:

Te jesh i ngjashem me dike , sdo me then qe ke lidhje gjaku …ka motra psh qe sngjajn fareee po fareeee nga tipi…si un dhe Dmxhea…:smiley:
shikoni mos jeni shpirtra binjak :zemer:…:P:P:P…

rasti mbete i hapur per ne seancen tjeter thash:p;)

ka mundesi:p o Demxhea je goc ti se un po;) se mos po ngatrrojm gjinin ne si maqok i labes pastaj :smiley:

haha goc jam po gaboi labja ne shprehje “shpirtra binjak” - te ngjashme