Publikohet Counter-Strike: Condition Zero për Linux

Platforma e lojerave, Steam, ka zgjeruar lojen e vet te famshme Counter-Strike: Condition Zero edhe per Sistemin Operativ Linux. Loja mund te shkarkohet dhe te instalohet ne kompjuteret me Linux. Ne javet dhe muajt ne vazhdim, Steam do te publikoje edhe lojera te tjera per Sistemin Operativ falas, Linux.