Pyetje mbi pagesat Paypal ne Shqiperi?

pershednetje. do te doja te dija nese eshte mundur qe pay pal te perdoret nga shqiperia. 100% edhe ndonje info tjter mbi pay pal nuk do na bente keq… flm

me sa di une mund ta perdoresh edhe ne Shqiperi! Edhe atje ekziston sherbimi Paypal dhe mund t`i kryesh nevojat bankare, pagesat etj… permes tij.

Sidoqofte prit ndo1 pergjigje edhe nga anetaret e tjere qe jetojne atje dhe e dine me mire!

Kalofsh mire

faleinderit ice…ne pritje jam… thank you

Ta konfirmoj une,punon 100%,vetem konfiguro CC,dhe je OK pastaj,mund te besh cdo veprim.

Mjafton ta aktivizosh me kredit karte dhe je ok, pasi pay pal ka filluar ta ofroj sherbimin edhe ne shqiperi :slight_smile: :slight_smile: