pytje

si kisha pas mundesi qe edhe une me qel si lirenti.org vetem me ba ks-team.biz ??? nese din kush ju kisha lut me ma qel ?

ankonda duhet me ble hostin pastaj e hap

Duhet kesh hostin dhe nje domain te vleshem ose vetem domain te vleshem, apliko ne google ose hotmail, pas aprovimit trasferon e-mailet e tua ne ate te provaiderit deshiruar.