Raketa më e madhe në Hënë më 2013 (video)

Kompania private amerikane Space X ka zbuluar planet për lansimin e raketës më të madhe e më të fuqishme, Falcon Heavy, në Gjithësi që kur njeriu ka zbritur në Hënë.
Kjo kompania ka lansuar raketën dhe kapsulën e parë në orbitën e Tokës për qëllime komerciale. Tani planifikon të lansojë raketën, e cila mund të bartë dy herë më shumë ngarkesë krahasuar me anijet kozmike, të cilat së shpejti do të tërhiqen nga përdorimi.
Lansimi i parë është planifikuar më 2013 nga Kaliforna. Vetëm raketa Saturn V, me të cilën njerëzit arritën në Hënë, është më e madhe krahasuar me Falcon Heavy.

//youtu.be/zzgkEwvkJkY

Wow po prit te vemi njher ne 2013

shkenca nuk e ka aty per aty por me studime paraptake

uaa kryeveper

nuk e benin dot para 2012 keto???..:P…