Receta Gatimi me Foto

Disa receta gatimi ku shpjegimet jane te bera me foto!

Perdorni fantazine per sasine e perberesit dhe ju befte mire :slight_smile:

CUPCAKE

Me pasta sfoglia

Role me mish

mmmm pse u futa te kjo tema :stuck_out_tongue:

Te mori uria keshtu :smiley:

i thuaj komshies te bej ndonje pjate fasule :sup: