Receta Gatimi per Pashket

Cfare receta gatimi do te keshillonit per diten e Pashkeve?

Receta per te gatuar mishin e qingjit? Receta per Embelsira?

Receta ime e preferuar per pashket eshte Vezë në Kulaç

…Mmmmm shume e mire duket!!!..Pashket po afrojne dhe ne fakt c’do gje qe gatuhet per ate dite eshte e mire…kete vit mendoj qe vezet ti ngjyros me ngjyra te ndryshme…pa anashkaluar vezet e kuqe…ne ngjyren tradicionale!!!..