Receta Gatimi Petulla

Keto jane te preferuarat e mia! Mjalt pa limit dhe kanelle! Kjo recete eshte pergatitur nga ArtiGatimt, faqe shqiptare me receta gatimi.

[](https://images.lirenti.com/show.php/28856_recetapetullakosmjaltembelsirethjeshtegatimi 6.jpg.html)

VIDEO RECETA

//youtu.be/jWy2OXVeqWQ

Lexo Receta per Petulla