Red Hat: Largohet chefi teknik

Brian Stevens, Chief Technology Officer i Red Hat, e ka lene kompanine pas 13 vitesh. Edhe tek punetoret e Linux Distributors kjo gje eshte pritur me habi.

Red Hat e njoftoi largimin e Stevens ne nje komunikate te shkurter “Ne e falenderojme Brian per punen e tije te gjate dhe kontributet e tije te panumerta per suksesin e biznesit te Red Hat, keshtu CEO i kompanise do te behet Jim Whitehurst, ne i urojme sukses dhe gjithe te mirat atij ne te ardhmen”.

Mbase donte pak ndryshim ne karieren e tij :slight_smile: Pasi puna tek Red Hat po i ecte per mbrekulli te themi!

nganjeher si kuptoj kta? Te gjithe duan te behen chefa, drejtora etj… Kurse kta heqin dore? Sidoqofte, pa e provuar eshte lehte te flasesh thot populli!