Reklama që bëri miliona njerëz të qajnë (VIDEO).

Ndonjëherë nuk kemi nevojë për fjalë, për të treguar se sa shumë e duam dikë… Mbi 1,497,150 përdorues të internetit e panë këtë video të krijuar nga një kompani sigurimesh, Thai Insurance. Dhe një gjë është e sigurt, të gjithë u përlotën.

Shpeshherë ndjekim reklamat e kompanive të ndryshme, por rrallëherë arrijmë të prekemi aq shumë. Në videon e mëposhtme do të ndiqni një fragment kritik nga jeta e një babai me fëmijën e tij. Babai në video dallon nga prindërit e tjerë, pasi ka lindur shurdhmemec dhe nuk është në gjendje të komunikojë me fëmijën e tij adoleshente.

Por, siç do ta kuptoni edhe vetë në fund të videos, ndonjëherë nuk kemi nevojë për fjalë, për të treguar se sa shumë e duam dikë. shiko videon.
//youtu.be/nBobmn_u98w

shum prekese :frowning:

un nuk qava : P
Vertet shum prekse.Femija asnjeher nuk e do prindin aq sa ai!

haha labe :stuck_out_tongue: ne fakt as un nuk qava, por me preku shum kjo video :frowning:

me ka marre malli edhe mua te jem me babin tani … ehh jeta … :frowning:

ngushellohu nga fakti qe e ke gjall ! e 1 dit do ta takosh !

paj … po po shpresat nuk i humbim po … :frowning:

Prekse …

Me Te Vertete Prekese :frowning:

Ahhhhhhhhhhhh cfare eshte kjo jete…shume prekse…babai…gjeja me e bukur ne bote,njeriu me i dashur,cfare te them shume video prekese…shume

:frowning: Video e vetme qe me ka prekur kaq shume :frowning:

:fle::’(:fle::’(

vertet me beri pershtypje te madhe ,po sikur keta politikanet tane te mendojne sado pakes si ky babi ketu,???