Rekord Guinness në Facebook

Facebook-u, blogjet, por edhe shumë faqe të tjera në internet janë kthyer në trendin e të gjithë të rinjve.

Komunikimi masiv për cështje të ndryshme, dhënia e mendimeve në formë të drejtpërdrejt dhe direkte ka bërë që mijra të rinj të bëhen pjesë aktive e këtyre faqeve në internet. Një djale 23-vjecar nga Tirana, Gentjan Çekeli ka marrë çmimin Guinnes më 13 qershor të këtij viti pasi faqja që ai ka krijuar në Facebook, e titulluar “Jeta Osh Qef” me mbi 600 mijë fansa, është komentuar në një status të vetëm, mbi 1 milion herë.

Genti, nuk deshiron te behet, publik, por na tregon se i dedikon faqes së tij një pjesë të madhe të kohës. Facebook,por edhe shume faqe te tjera ne internet jane thyer ne nje forme masive te komunikimit per shume adoleshente e te rinj.

Burimi: Top-Channel