Revista Këshilla Mjekësore

Revista keshilla mjekesore sot nxjerru numerin e dyte elektronik, me nje staff te perkushtushem e korrekt. Ky numer i kesaj reviste ka gjithesej 25 tema, jemi mundu qe te prekum gjithe lemite nga pak qe te gjithe te mbeteni te kenaqu kur futeni per ta lexuar. Njeherit eshte dhe nje teme per nje vite te mbare, redaksia e keshilla mjekesore ju urone vitin e ri, le te jete vite shendeti e suksesi per ju.

Revista Keshilla Mjekesore

Ne numerin e ri mund te lexoni 25 tema, disa nga to jane: zgjeba, laringiti, abcesi etj. Lexim te kendshem.

Revista Keshilla Mjekesore Nr 3

Pershendetje! Revista Keshilla Mjekesore publikohet cdo muaj? Nr 2 dhe 3 nuk hapet. Nese mund te me ndihmoje dikush, ju falenderoj :slight_smile:

Revista duhet të jetë interesante po duket se publikimi elektronik nuk funksionon.Shpresoj të bëhet e mundur së shpejti.Faleminderit.