Robert Downey Jr. dhe Susan Downey sjellin në jetë një vajzë

Urime çiftit!

Çifti qe tashme ka nente (9) vite sebashku te martuar, sipas revistes “People” (njerez) kane sjellur ne jete vajzen e tyre te pare.
Ato te dy kane sebashku edhe nje djale me emrin Exton Elias Downey, i cili lindi me 7 Shkurt 2012 ne L.A. Ylli i „Avengers: Age of Ultron" ka gjithashtu edhe nje djale tjeter me ish-gruan Deborah Falconer, te quajtur Indio Downey (21).

Aktori (49) dhe Producentja (40) i dhane fjalen PO njeri-tjetrit ne Gusht te 2005-es.

Beri ndonje Mini iron baby :stuck_out_tongue: