Roma Antike mund te shikohet nga Google Earth

Ne google Earth, tani keni mundesine te shikoni dhe qytetin e Romes Antike.

Ja disa pamje kur Koloseo ishte akoma i plote!

Nuk mungojn dhe videot:

Per te shfaqur gjitheçka permendem siper ju duhet te keni Google Eardh

Si ne kohen e Gladiatorit