Roma nënshkruan me Nicolas Lopez

Roma ka zbuluar se ka nënshkruar me sulmuesin tinejxher uruguaian, Nicolas Lopez.

Lopez kishte arritur marrëveshje që gjatë verës dhe iu nënshtrua testeve mjekësore disa muaj më parë, por për shkak të afateve dhe zvarritjeve gjatë procedurave ai ka arritur të nënshkruajë kontratën vetëm tash.

Nacional dhe Federata Uruguaiane e Futbollit do të fitojnë një milionë dollarë për transferimin