Rovena Dilo si një femër seksi

Kjo është një foto e paparacit tonë (i panorames) e realizuar gjatë provave të festivalit “Kënga Magjike”. Këngëtarja e njohur Rovena Dilo ishte aq e vëmendshme ndaj bisedave me miken e saj në vigjilje të natës së tretë, sa nuk e kishte kuptuar që fundi i ishte ngritur shumë dhe natyrisht është bërë gjahu i radhës për objektivin e aparatit fotografik. Gjithsesi, është një pamje shumë sensuale dhe femërore. Rovena Dilo do të jetë një nga këngëtaret e ftuara te “Kënga Magjike 10” për të kënduar së bashku me Pirro Çakon këngën “Për një çast më ndali zemra”, me të cilën fituan edhe çmimin e parë pak vite më parë.
[align=right:3mm534oh]Panorama Plus[/align:3mm534oh]