Rregullat si të beni një Kërkesë!

.::: SI TE BENI NJE KERKES :::.

  1. Vetëm një kërkesë për çdo firmë/banner/wallpaper.
  2. Kur bëni një kërkesë përdorni [SIG] per firmë [BNR] për banner dhe [WP] për wallpaper në krye të titullit.
  3. Bëni një përshkrim sa më qartë për cfarë po kërkoni në mënyrë që designers ti përshtatet kërkesës suaj.
  4. Duhet të keni një minimum prej 10 Mesazhesh të postuara në forum.

Për të thjeshtuar punën dhe për ta bërë atë sa më të mirë plotësoni pikat poshtë.

  1. SIG/BANNER madhësia (default 700x120):

  2. AV madhësia (default 120x120):

  3. Wallpaper madhësia (default 1024x768 ):

  4. Emrin/Nofkën që doni në SIG/BNR/WP:

  5. Cito çfare do të shkruhet tjetër në SIG/BNR/WP

  • Që të bëni një kërkesë duhet të keni një ninimum postimesh prej 10 mesazhesh në forum.