Rusi, niset për djalë por del vajzë

Mjekët kishin njoftuar prindërit se fëmija i tyre i ardhshëm do të ishte mashkull, por në fakt, pasi lindi ata panë se femija ishte vajzë, por me një prodhim të shtuar të hormoneve mashkullore.

Në këtë rast kemi të bëjmë me një rast të rrallë të pseudo-ermafroditizmit femëror. Rasti në fjalë i është nënshtruar operacionit dhe fëmija kur të rritet do të jetë 100% femër, por për këtë ajo duhet që gjatë gjithë jetës së saj të marrë një pilulë të posaçme që rregullon prodhimet hormonale përkatëse, dhe përveç kësaj periodikisht ajo do të duhet të jetë nën vëzhgimin e mjekëve endokrinologë gjatë gjithë jetës së saj.

Bobo sa gjynaf :S mutacion!