SA TE GJATE JENI

Gjatesia juaj?

1.80 :wink:

1.89 m mendoj!

sa je mo? altin ky qenka per besen :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: mos i bej publike gjerat me :evil: :smiley:

1.78 …

kuklla po thoje dhe ti :twisted:

pse se kam thene une akoma? :stuck_out_tongue:

1.93 m ose 6’4 ft

He pra?!

Ta them un sa eshte kukulla :stuck_out_tongue:

1 e 20 me duar lart :lol: them se eshte kuklla

avash ti poligrafist se me trembe une ja kaloj altinit po te vesh taka 10cm

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

:lol: :lol: :lol:

:stuck_out_tongue: he pra gjeje sa egjate jam, ti altin rri urte mja qeshe se te erdha me ithka dhe te berea si lulekuqe

ti je kuklle je 1.72 m

jo kaq shume ku vete :!: :?:

Renix thote me gjith kapsen e flokeve PoLiGrAfIkSi :smiley:

nga ata lapsat e gjate… ateher ka mundesi :lol: :lol: :lol: :lol:

Une jam 1.86 m