Sakrifica e Nenes

Ne Japoni,pasi qe kishte ndodhur një termet,ekipet e shpëtimit shkojnë për te shikuar te mbijetuarit,dhe ne një prej këtyre shtëpive te rrënuara e vërejnë një grua ne një pozite interesante sikur diçka po e mbante ne duar por e cila tashme kishte vdekur. Duke dashtë për te vazhduar rrugën dhe për te shikuar ne shtëpitë tjera për te pare a ka te mbijetuar tjerë, njeri prej anëtareve te ekipit shpëtimit e vëren nga një vrime ku e kishin shikuar gruan e vdekur se ishte edhe një fëmijë i vogël me te. Ekipet e shpëtimit menjëherë fillojnë punën për ti nxjerre nga ajo gërmadhe dhe e vërejnë një bebe 3 muajsh e mbështjellur me batanije me lule e cila ende ishte gjalle nen përqafimin e nenës vete dhe i cili po flinte. Ne batanije e gjejnë edhe një telefon ne te cilën nena e kishte shkruar një mesazh dhe ne ekranin e saj shkruante - “Nëse ke shpëtuar, Mos harro se shume te kam dashur - Nena jote”:(:’(

shume e mire dhe e dhimbeshme kjo tregon se nena si nene e di me shume vleren e femijes sesa femija vleren e neses sepse ajo e ka provuar at ndjenje ndersa femija ende nuk di qeshte te jesh dikushi qe sakrifikon per nje tjeter kjo eshte shume prekese me te vertet meriton te prehet ne paqe kjo grua per dashurin qe tregoi ndaj femijes se saj …

eee … :frowning: