Samsung paguan Apple mbi 1miliard $ duke i derguar 30 kamiona me 5Cent

Photo-samsung-pays-apple-1-billion-sending-30-trucks-full-of-5-cents-coins-images.jpg
Në mëngjes të 28 Gusht 2012 më shumë se 30 kamiona të mbushur me 5Cent mbërriti në kompaninë e Apple në Kaliforni. Fillimisht, rrojet e Apple menduan se kamionët ishin në vendin e gabuar, por disa minuta më vonë, Tim Cook kryeshefi ekzekutiv i Apple ka marrë një telefonatë nga Kryeshefi i Samsung se ata do të paguajne 1miliard $ sipas mënyrës së tyre duke derguar 30kamiona me 5Cent.

Pjesa për të qeshur është sepse në dokument nënshkruhet se nuk specifikon një metodë të vetme për pagese ,kështu që Samsung-u zgjodhi këtë mënyrë.

Lee Kun-hee, kryetari i Samsung Electronics, tha për mediat se kompania e tij nuk do të jenë të frikësuar nga një Apple dhe se në qoftë se ata duan të luajnë ,ata gjithashtu e di se si ta bëjnë atë.

Le të shohim se si do te reagoj Apple.

Nese ju pelqeu kjo guide, ndaloni te thoni faleminderit ose te lini nje reputacion nga butonat perkates…

Ja paska punuar bukur! Po nga i gjeti gjithe ato monedha :expressionless:

Bukur i paska shkuar mendja,po ku i kane gjet gjith ato monedha :slight_smile:

na doli lajm i rremë!