Shihni cfare luleje i perket muaji juaj i lindjes!!...

Janar-manushjaqje

Shkurt-lulkuqje

Mars-borzilok :smiley:

Prill-rozmarine

Maj- zambak

Qershor- lule dele

Korrik-tulipan

Gusht-trendafil i bardh

Shtator- kaktus

Tetor- luleverdha

Nentor-trendafil i kuq

Dhjetor-spinaq

lule deleā€¦sa shpesh qe ja kam shkul floket te shkretesssssā€¦se dija qe paska qen lulja ime :stuck_out_tongue:

hahahahahahhaha kurse une borzilokunā€¦:Dā€¦sa me pelqen dhe si ereā€¦po edhe ne gatime e perdor shuume keshtu qe ma ka gjet :stuck_out_tongue:

ama ne kte rast un do doja te kisha lind ne nentor :arose:

mos doje ne Dhjetor ahhahahahaha :stuck_out_tongue:

mos doje ti ne shtator :stuck_out_tongue:

hahahahahhahaha te hengert ty paā€¦

Tulipan mire, do te doja te ishte Lulkuqja lulja e muajit tim :smiley: