Shikoni Euro 2008 Live

Per ata qe skane mundesi te shikojne ndeshjet e Euro 2008 ne televizion por qe kane Internetin, mund te ndjekin ndeshjet ne kompjuterat e tyre [highlight=#FF0000:1xsz7a3d]Live[/highlight:1xsz7a3d].

Nje nga sitet e njohur eshte _https://rojadirecta.org me link diretk dhe ne programet e ndryshme qe duhen te jene te instaluar ne kompjuter

Nje mundesi tjeter eshte te kopjoni kete link poshte. Koment ne gjuhen italiane.

https://mediapolis.rai.it/relinker/relinkerServlet.htm?cont=hEgK6ssSlashM9kF0eeqqEEqual

Mund te hapni dhe Windos Media Player ne Windows CTRL+U dhe vendosni linkun siper

Ai linku i gjate eshte vetem per ne Itali!

Jo jo ska te thote, eshte rai sport, komenti italisht.

rai.it hapesira sportive ose in diretta/in onda

Nuk e di! Keshtu me doli mua! Ndoshta kam une probleme me codex!

dhe me pas me doli kjo tjetra:

jo paske te drejt :o u dashka IP italiane, ngelet alternativa a pare me direct link, duke klikuar mbi Link no p2p

Ndeshjet Live!

www.lirenti.com/[highlight=#00FF00:t0l35y8n]sport[/highlight:t0l35y8n]/