Shikoni se çfarë do të merrni nëse kërkoni në Google për këtë barazi!

Google është bërë gati për Shën Valentin dhe të gjithë ata të cilët dëshirojnë që inspirimin nga dita e të dashuruarve ta bartin në ekran tani këtë mund ta bëjnë përmes një barazie të cilën vetëm duhet ta kopjoni në kërkuesin e Google.

Kopjoni:

sqrt(cos(x))*cos(500x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5

dhe kënaquni me rezultatin. Një vërejtje duhet bërë, e ajo është se barazia nuk do të punoj në Internet Explorer, por do të punoj pa problem në Firefox dhe Chrome.

Nëse ju pëlqeu me të vërtetë, atëherë po ju tregojmë edhe një detaj të vogël me të cilin mund të luani, e ai është pjesa e barazisë që thotë “cos(300x)” e cila është e ndryshueshme kështu që nëse shënoni, për shembull “500”, zemra do të duket më e zgjatur.

Në të vërtetë mund të luani edhe me pjesët e barazisë cos(x) dhe abs(x) duke shënuar numra të ndryshëm. Zemrën nuk do ta fitoni kështu por ndoshta paraqitet ndonjë formë tjetër interesante.

Dashuria dhe matematika pra siç shihet shkojnë mirë njëri me tjetrin.

Interesante kjo , me ja dergu ndonje vajze te kl qe ka njohuri ne matematik per me ta zgjidhm problemin:P

Dashuria dhe matematika pra siç shihet shkojnë mirë njëri me tjetrin.[/QUOTE]

Po pa dyshim qe shkojne dhe jane njesoj…sepse te dyja jane gjerat me stresuese…problema dhe teori absurde…si nuk me kishte shkuar ne mendje kjo gje…se matematika dhe dashuria shkojne mire me njera tjetren…rroft google per dhuraten per shen valentin…ja pra mendojne dhe per ne qe jemi single…hahahahhaha

erinda sa vjeqare je kështu ti :oops::stuck_out_tongue:

Pse ke ndonje mendje ti…?..Na lere rehat…he te keqen…se nuk jam ne kerkim te shpirtit binjak…keshtu qe mos harxho kohen kot…

Faelinderit Icemano qe na e tregove