Shiu....

problemi eshte se po ndertojm nje cati dhe nuk po na e lehtson punen :stuck_out_tongue_winking_eye:

…Lere shiun te bjere o Loli…dimri prandaj eshte i bukur…pa shiun do dukej kot fare hahahaha