Shkarko Falas dhe Instalo Windows 8.1

Se shpejti Microsoft do te lëshoj azhurnimin e fundit per Windows 8. Por per te gjithe ata qe duan ti hedhin nje sy ndryshimeve dhe te rejat qe jane futur ne versionin 8.1 mund ta bejne ate fare thjeshte.

Sigurohuni qe keni te pakten 20GB te lira ne hapesiren ku dëshironi ta instaloni versionin 8.1. Lidhuni me adresën qe kam postuar ne vijim dhe shkarkoni ne gjuhen tuaj te preferuar imazhin ISO.
Hidheni nje nje DVD te ri-shkueshme dhe me pas instaloheni duke rinisur sistemin.

Shkarko Windows 8.1

https://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-iso

Sot u leshua versioni final, dmth OEM dhe ata qe e kane Windows 8 me licens origjinale, mund ta shkarkojne versionin e ri falas nga Windows Store!

Po ne qe se kemi fare si i behet…???

si gjithnje… pirate ;p

po pra, por si…??
Ka ndonje loader apo ndonje key?

deri tani vetem me key MAK online ose offline me telephone

A ben pune ky loader nga DAZ…

https://pastebin.com/NLEPK28y

Unë e kam origjinal (Windows 8 Pro)por kur hyj te Windows Store nuk më paraqitet mundësia për shkarkim,pra si mund ta shkarkoj?

Windows 8.1 vjen me Update, jo nga Store!

Por te unë nuk po paraqitet mundësia ‘‘për ta marrë’’ 8.1 as te update!Si t’ja bëj?

Provo të hapesh kete link nga Windows 8

ms-windows-store:WindowsUpgrade?ocid=GA8-1_O_WOL_Hero_Buy_81Update_Null_01

E hapa atë link që ma dërgove ti por u hap vetëm Windows Store…Ju lutem nëse di dikush se si mund ta marr Windows 8.1(Pro)të më tregojë sa më shpejt!

Me fal, po ju çfare Windows Keni aktualisht?

Kam Windows 8 Pro.Kështu më paraqiten edhe mua këto programe si në foto përveq update për Windows 8.1,nuk di çka mund të jetë në pyetje?!

as 8 as 8.1 nuk aktivizohen me loader
8 aktivizohet (deri tani) vetem me kms activation
8.1 ska dale akoma aktivizim

nenkuptohet se key qe jane kms & mak (telephone trick) e aktivizojne 8 & 8.1

thjesht per informacion
loader qe postove ti nuk eshte loader origjinali by DAZ

origjinali Version 2.2.1 (01/29/2013) eshte vetem ketu

Nuk mund te kalosh direkt ne Windows 8.1 nese:

[ul]
[li]Windows 8 Enterprise.[/li][li]Windows 8 Pro me KMS activation.[/li][li]Windows 8 editions instaluar nga MSDN ISO images, dhe ato qe ke aktivizuar me Activation Keys.[/li][/ul]

Pasi kështu nuk ka mundësi ta mar windows 8.1,si mundem pra ta marr ndryshe?

u gjet dhe menyra (online) per te aktivizuar 8.1 volume

:wink:

Atlantis, duhet ta kesh origjinal, ose pa crack qe te marresh nga Microsoft upgrade. Përndryshe prit paketën upgrade nga faqet pirate, por mos i publikoni tek kjo teme, pasi eshte publike, perdorni hapesiren private Programe per Shkarkim!

Po unë origjinal e kam Windowsin,ju kam treguar edhe më herët!Po ta kisha me krak as nuk do të kisha kërkuar ndihmë këtu.