Shkarko Office 2016 Beta per Mac (foto)

Gjate dites se sotme, Microsoft ka lansuar versionin beta (joperfundimtar) te paketes se Office per kompjuteret e Apple, Mac. Ne kete artikull ju mund t’i shihni disa foto se si duket Word 2016 per Mac sidhe ta shkarkoni ate falas!

https://officecdn.microsoft.com/pr/OfficeMac/OfficePreview.pkg

Nuk paska dal keq ky versioni per Mac! Mbase e provoj se shpejti :slight_smile:

do e provoja dhe une por kam frike qe ma heq licensen e asaj 2011 qe kam te instaluar!

Mund te instalohet “perbri” Office 2011 :slight_smile: