Shkarko Ubuntu - Gnome 13.04

Ubuntu 13.04 mund te shkarkohet ne versionin test. Per te gjithe te apasionuarit dhe jo vetem te botes Linux, ky version sjell mjaft te reja ne konceptim Desktop.

Imazhet ISO te UBUNTU

PC (Intel x86) desktop image

64-bit PC (AMD64) desktop image

Per instalim - Shiko Guiden: [b]Si te Instalojme Ubuntu Linux[/b]

Sa paskan perparu kta

Kane kopjuar nga Windows 8 :stuck_out_tongue: