Shkolla ne IndiJuly 29th, 2009 test guximi e organizuar nga shkolla governative fillore ne Villupuram, Indi. Drejtori i Institutit, tha se ngjarja ka qenë e përgatitur në konsultim me shoqatat lokale e prindërve dhe mësuesve. …

Te kishin qene prinderit e tyre me qen aty jo femijet e shkret.

jo po deshe bej faj :smiley:

auuu interesonte