Shkrim i vjeter e i rralle shqip i vitit 1635

Shkrim i vjeter e i rralle shqip i vitit 1635

[b]Si ka qene gjuha shqipe ketu e 400 vite para (nga autori i vjeter i shkrimeve shqip Frank Bardhi)

https://www.mdevaan.nl/research/Blanchus.pdf

Ne dokumentin pdf do te gjeni edhe nje minifjalor latino-epiriot dhe per ata qe dine dhe pak italisht do jete e lehte fare per ta kuptur.[/b]

e kam lexuar dhe une kete fjalorin, bile me beri shume pershtypje se si materjal ish shume i vjeter dmth, faqet ishin te nxirra.

Mua mu duk si frengjisht!