Shkruaj emrin tend ne Alfabetin e dashurise.

Shkruaj emrin tend ne Alfabetin e dashurise.

Alfabeti i Dashurise vijon si me posht:

A -E don me zemer
B -Besnik /e esht
C -Bukurosh/e esht
Ç - Ç’mendet per ty
D- Deshiron me fol me ty
DH -Nuk te tradhton
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
Ë- Han e pin veq per ty mendon
F- I pelqen sjellja e juaj
G- Te ruan vetem ty
GJ -I pelqejn stili i juaj
H- Ka deshir met ndegju kur fol
I- Mendon me kalu me ty
J -Eshte gjeloz/e
K- Nuk deshiron me kalu pa te njohur
L- Njeri shum i ndershem dhe serioz
M -Qan kur nuk del ne takim
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
NJ- Seriozisht e ben te lumtur
O- Te lyp por nuk te gjen
P- I pelqejn syt edhe buzet e tua
L -Te thot ste du por tranohet mbas teje
LL- Oren e harron kur del ne takim
Q -Te ndjek mbas
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
RR -Seriozisht te don
S -Ka deshir me pas fotogarfin tende
SH- Deshiron met pas ne qetsi
T -Te pelqen trupi i saj /tij
TH -Ty te ben shum te lumtur
U- Ti edon por nuk ja tregon
V -Ne shkoll te ka pa por nuk flet me ty
X -Ty te pelqen te folurit dhe qeshurit e saj / tij
XH -Keni me pas lumturi gjat jetes
Y- Ti me teper e enderron
Z- Gjithmon i interson per ty
ZH -Nuk beson

E-Tranohet kur te shef por nuk te tregon
R-Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
I-Mendon me kalu me ty
N-Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
A-E don me zemer

HAHAHHAHHAAH:akullore:

E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
S -Ka deshir me pas fotogarfin tende
M -Qan kur nuk del ne takim
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
A-E don me zemer
L- Njeri shum i ndershem dhe serioz
D- Deshiron me fol me ty
A-E don me zemer

gjithe ky emer…u lodhaa :stuck_out_tongue:

po pse ne fund duhet del CDO HER ashtu:p

V -Ne shkoll te ka pa por nuk flet me ty
A -E don me zemer
L- Njeri shum i ndershem dhe serioz
D- Deshiron me fol me ty
R -Te lyp ne cdo anë po ste gjen dot
I- Mendon me kalu me ty
N- Rrin e vetmuar dhe mendon per ty

V & A 100% e sakte, e keto tjerat spo di :frowning:

L- Njeri shum i ndershem dhe serioz
A -E don me zemer
M -Qan kur nuk del ne takim
I- Mendon me kalu me ty

Me fal kete qan kur nuk del ne takim… dmth qan ajo per mua apo un per ate? hahahaha :bambam:

M-Qan kur nuk del ne takim
A-E don me zemer
R-Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
I-Mendon me kalu me ty
N-Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
E-Tranohet kur te shef por nuk te tregon
L-Te thot ste du por tranohet mbas teje
A-E don me zemer

as 3 % nuk pershtateshin

shiko se mund te jen dhe D & N :winki:

haha :stuck_out_tongue: hec e dije :frowning:

Ë- Han e pin veq per ty mendon :slight_smile: hahahahahahaha o sa kam qesh me qeta:D

U- Ti edon por nuk ja tregon
L -Te thot ste du por tranohet mbas teje
K- Nuk deshiron me kalu pa te njohur
I- Mendon me kalu me ty
N- Rrin e vetmuar dhe mendon per ty
A-E don me zemer

hm gjys per gjys …

E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
I- Mendon me kalu me ty
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
D- Deshiron me fol me ty
A -E don me zemer

hahahahhahahha interesante!

E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
D- Deshiron me fol me ty
I- Mendon me kalu me ty

hahah :smiley: interesante