Shpiket kuleta biometrike, hapet me gjurmë gishtash

Nëse keni frike nga hajdutët teknologjia dhe shkenca tani kanë gjetur një zgjidhje? Është fjala për portofolin biometrik. Nëse jeni gati të shpenzoni 825 dollarë, paratë tuaja në portofol mund të jenë të sigurta.

Kompania “Dunhill” ka hedhur në treg “portofolin biometrik”, për të cilin pretendohet se është virtualisht i pashkatërrueshëm dhe mund të hapet vetëm nëpërmjet shenjave të gishtave të pronarit të ligjshëm.
Portofoli në fjalë mund të lidhet me një telefon celular me anë të Blutooth-it, në mënyrë që një zile alarmi të bjerë sa herë që distanca mes telefonit dhe portofolit bëhet më e madhe se 5 metër.
Ky portofol është ndërtuar në mënyrë të tillë që të jetë jetëgjatë. Ka një veshje të jashtme prej fibrash karboni, pjesë të brendshme prej lëkure dhe kapëse lekësh prej çeliku.

qe ta blesh ate portofol duhet qe brenda te kesh me teper lek nga ckushton portofoli …ne si kemi :roll:

hahahha labja:P mir e ke :smiley:

eee dej ti bojm na kto sene, perparon teknologjia me shekuj :stuck_out_tongue:

Sa mir qenka por te bezdis pak