Shqiptaret ne Gjermani

Mendimet, pershtypjet, kuriozitete.

Ju uroj shendet! :slight_smile:

Durt e mia i kam shkurtu Gjermanin tu e ndertu Gjermani mori virane ti shkrun zemrat qysh naj bane :frowning:

Ju uroj jet te gjat dhe dit samete shkurtra gyrbeti dhe kthim samete shpesht ne vendlindjen e tyre.

Dhe mos te harroj ti faliminderoj te gjith gurbetqaret per kontributin qekan dhan ne kosov

ska kurgja prej gjermanise…