Shtatzania, si të mos kesh problem

//youtu.be/z5VeiDjQShU

Ushqyerja e shendetshme e grave shtatzënë është shumë e rëndësishme jo vetëm për to por edhe për fëmijën.

Mjeket e Institutit të Shëndetit Publik kërkojnë të informojne femrat për grupin e ushqimeve që ato duhet te konsumojne per te evituar mbipeshen por edhe rendimin e shtatzanise. Perimet, vitaminat dhe agrumet, jane shume te rendesishme per ushqyerjen e shendetshme te tyre

Mjeket sqarojne se grate shtatzënë duhet te heqin dore nga brumerat dhe embelsirat dhe te konsumojne sa me shume uje.