Shtohen Fusha te reja Diskutimesh

Përshëndetje!

Dëshirojmë tu komunikojmë se në hapësiren e Forumit janë shtuar disa nënkategori të reja diskutimesh.

Ky komunikim është një thirrje për të gjithe anëtarët që para se të fillojnë një diskutim të ri, të zgjedhin kategorine e duhur që ata mendojne se i përket. Nëse nuk kuptoni së çfare përmban ajo kategori, mund të lexoni shpjegimin që i ështe bërë.

-Ne seksionin e Informatikes, tashme programet Software jane te ndara nga pjeset e kompjuterit që sposohen nën Hardware, Gadget dhe Elektronikë.

Gjithashtu është shtuar një kategori e re: Markeding dhe Reklama me nënforume Shitje/Blerje - Oferta dhe Kërkesa Punësimi si dhe një nënkategori për Bizneset. Të gjithë përdoruesit që dëshirojnë të publikojne lajmërimin e tyre mund ta bëjnë ate pa asnjë lloj kosto.

Në kategorinë Lifestyle janë shtuar Familja dhe të Rinjtë, Arkitekturë dhe Dekor, si dhe Udhetime/Turizëm.

Nën Trupi dhe Shëndeti është shtuar një nënforum mbi Fitness/Dieta.

Faleminderit!

Do e kemi parasysh . (y)
Dje , kur hapa kte tem Kenge te pa vdekshme vura re se nuk kish 1 vend per muziken e huaj…sic ka per muziken shqip
Nuk do ishte keq qe ta kishim ne te ardhmen …

Eshte nje kategori vetem per anetaret dedikuar muzikes: Forumi: Hapësira Muzikore, ku permban Muzik shqip, te Huaj si dhe Video.

Faleminderit!

Admin-Ani

Shum bukur se keni shtu keto nenforume,dhe mir do ishte te fshihen ato tema se nuk ka asnje diskutime aty ,ne menyr te mos ngarkohet forumi dhe te hyn tema te reja.

Me pelqyen edhe kto ndryshimet tjera :slight_smile:

Nëse keni sugjerime për kategori të tjera janë të mirëpritura!

Faleminderit!