Si mund te aplikoj per shkoll te lart jashtetit?

mimbrema :slight_smile: :mendoj:
ku duhet te shkoj qe te pyes per te filluar universitet jashtetit ???

ne vendet qe kan menduar deri tani esht kanada, angli , suedi ,
dhe nese keni ndonje mendim tjeter mir do ishte , por nuk e dijme si shkojne keta studenta jashtetit per te studjuar ?

Ne Wien e ke menduar ?

Sygjerim :slight_smile:

o njisho <3 edhe un e mendova kete se kerkon universitet per elektronike ose dicka te till … :confused:
por nuk dijme dhe ku duhet te drejtohemi qe te mundet te rregjistrohet ne universitet

tani per atje nuk e di as une si shkojne ato pune :S por per ketu mund te pyes dhe te 3goj qysh e tek … :slight_smile:

thx njisho :slight_smile: e gjetem cduhet te bej tani kerkojme per universitete :slight_smile:

Je e mirëseardhur gjithmonë :slight_smile:

Pasi te kesh zgjedhur vendin apo universitetin, tani online mund te behet gjithçka!

Ne faqen zyrtare te univesitetit ka hapesire per te hedhur kanditaturen si i ardhur nga jasht!

International Applicants

Oxford univ