Si mund te krijojm nje kartoline me Photoshop

Ky tutorial do tju mesoi si te krijoni nje kartoline me Photoshop
Nje tutorial i bukur,
Per ata qe kuptoin pak nga Photoshopi dhe Ata qe dine pak Italisht mund tja arijne
te krijojn nje karoline te personalizuar dhe qe do ish nje dhurate e bukur per miqt e tyre.
Programet qe perdoren adobe photoshop adobe illustrator

//youtu.be/DtC4Tp1DnNM

Shkarko materialet

https://dl.dropbox.com/u/58196929/Mat%20tutorial%20tarjeta%20Navidad.rar

Faleminderit per rekomandimin :slight_smile:

Shum punim i bukur!

sikur te ishte anglisht, mbase do e provoje edhe pse s`i kam 2 lidhje me Photoshop :stuck_out_tongue:

Faleminderit argent! (: