Si te beni dokumentat Italiane? (guida)

Roma - Qeverria ka fiksuar kuotat per dekretin e fluksit te 2007 qe do te lejoj mbi 170 mije punetor ekstrakomunitare te punosohen ne Itali me dokumenta te rregullta.

Dekreti do te publikohet ne “Gazzetta Ufficiale” te te premtes te 30 nentor. Nga 1 dhjetor do te aktivohet siti per rregjistrimin dhe proceduren e mbushjes se formularit , ndera kerkesat do dergohen sipas kalendarit.

  • nga ora 8.00 e te shtunes 15 dhjetor mund te nisin dokumentat per shqiptaret me kuota te rezervuara
  • nga ora 8.00 e te martes 18 dhjetor mund te nisin dokumentat per pune shtepiake, badant ata pa kuota te rezervuara
  • nga ora 8.00 e te shtunes 21 dhjetor mund te nisen dokumentat per pranimin e punetoreve te te gjithe kategorive te tjera dhe ata qe duan te kthejne permeson e soggiornos.

Tek siti https://www.stranieriinitalia.it do te gjeni te gjithe dokumentat e nevojshme dhe modularin e pranimit per ta plotesuar dhe derguar.

Ju lutem tia komunikoni te gjithe te afermeve tuaj miqeve tuaj dhe te gjithe te tjereve qe duan te punojne ne itali dhe te kene dokumentat e rregullta.

Dergo kete link miqeve tuaj:
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=18935

Videot: 1
Shakroni Programin qe nevojitet per dergimin e folmulareve:

Shkarko ketu:
https://uploaded.to/?id=o3bdd4

Sharkoni guiden e perdorimit:
https://uploaded.to/?id=kl6f71

Mos nguroni te kerkoni ndihme per cdo lloj problemi qe do te hasni.