Si të bëni "Downgrade" në iOS 8.0

Sic raportuam edhe me heret, Apple tërheq azhurnimin e iOS 8.0.1 nga App Store, por per ata qe tashme e kane instaluar kete azhurnim, me poshte kemi nje guide te shkurter se si te beni downgrade ne iOS 8.0!

Se pari ju duhet ta shkarkoni iOS 8.0 duke klikuar [b]ketu[/b]

Me pas hapeni iPhone dhe shkoni tek Settings > iCloud dhe ndaleni “Find my iPhone”
Hapeni iTunes ne PC apo Mac dhe lidheni iPhone me usb
Mbajeni te shtypur butonnin “Option” ne Mac ose Control ne Windows dhe klikoni ne iTunes mbi butonin “Check for Update”. (si ne foto):

Zgjedheni IPSW qe keni shkarkuar me lart dhe lejeni iTunes te vazhdoje me procesin…

Pasi te kete perfunduar, iPhone i juaj do te jete prap ne gjendjen normale me iOS 8.0 dhe ju mund te ktheni te dhenat nga iCloud Backup me Apple ID ose nga iTunes duke e lidhur me PC apo Mac.