Si te fus nje postim ne Blog?!

Po mundohem te gjej anen per postim ne Blog por pa sukses?

Si i behet?!

Only admin & mod e bejne kete, nese nuk te jep leje admini snuk gje

shum thjesht… Nese deshiron ta vendosesh 1 temë te postuar ne forum, ne blogun tend, shko tek tema dhe kliko mbi butonin si ne foto

Nese deshiron qe te krijosh nje temë ne blogun tend, atehere shko lart tek Blog ne anen e djathte kliko tek “Create new Post”.

      • Updated - - -

Mfal se nuk e paskam lexuar postimin e Arjol!

Op, mund te jet ajo qe ka shkruajtur Arjol!

Me t’mira.