Si Te Gjejm "Product Key" te cdo Windows!

Si Te Gjejm Widows Xp Product Key !!Nga Cd-ja Juaj (Windows Xp)

1)Futeni Cd-në e Windows Xp
2)Dilni (Hiqeni) Autorun-in
3)Hapeni My Comuter
4)Klikoni Me Tastin e Djatht Ne Widows Xp Cd-Rom Dhe klikoni Eksploro
5)Hapeni Folderin USWXP32P_ZX(Ndoshta Mund Te Jetë i Fshehur(Hide) Ne Qoftse Ju Nuk Mund Ta Lokalizoni(Gjeni) Folderin Atëherë Kërkoni(Search) unattend.txt (Search Hiden Files)
6)Hapeni Dosjen “Sysprep”
7)Hapeni unattend.txt

Dhe Këtu Do Të Gjeni “Windows Product Key”-----(Ne Qoftse Nuk Eshte “Windows Product Key” Ateher Nuk Nevoitet “Windows Product Key”) :wink: :slight_smile:

do ishte me mire sikur ta shkruaje shqip :wink:

(y)…

iceman@ mos ndoshta nuk eshte shqiptare…:frowning:

Për windows 7 nuk funksionon.:slight_smile:

iceman@ mos ndoshta nuk eshte shqiptare…

Erdi mos u keqkupto por mund te behej nje perkthim siperfaqesor pa ndryshuar fjalet teknike.

  1. Insert Windows XP cd into a working computer.

Fusni CD me windows XP ne kompjuter… :wink:

Në windows 7 duhet të kërkoni me product[COLOR="#FF0000"][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/COLOR].
Një pyetje a mund te zbulohet nga windowsi qe eshte kopje?

Si Te Gjejm Widows Xp Product Key !!Nga Cd-ja Juaj (Windows Xp)

1)Futeni Cd-në e Windows Xp
2)Dilni (Hiqeni) Autorun-in
3)Hapeni My Comuter
4)Klikoni Me Tastin e Djatht Ne Widows Xp Cd-Rom Dhe klikoni Eksploro
5)Hapeni Folderin USWXP32P_ZX(Ndoshta Mund Te Jetë i Fshehur(Hide) Ne Qoftse Ju Nuk Mund Ta Lokalizoni(Gjeni) Folderin Atëherë Kërkoni(Search) unattend.txt (Search Hiden Files)
6)Hapeni Dosjen “Sysprep”
7)Hapeni unattend.txt

Dhe Këtu Do Të Gjeni “Windows Product Key”-----(Ne Qoftse Nuk Eshte “Windows Product Key” Ateher Nuk Nevoitet “Windows Product Key”)

Kjo procedure funksionon vetem ne Windows XP !

Ne Windows 7 nuk funksionon !

Faleminderit A1Ani!

E Kush Tha Qe Funksionon Ne Windows 7 ??

Jeni Të Mirpritur!! :slight_smile:

Une !

Nese te ka funksionuar ty, ma ço edhe mua nje licens se po me duhet :slight_smile:

Edhe ne windows 7 e gjen serialin ,por kam frike se e zbulon windowsi.

ti gjema mua 1 licens pra, edhe ta testojme ne microsoft.com/genuine/validate e ta shohim nese eshte GENUINE (origjinale) apo jo :wink:

Kto fore i din microsofti para jush :wink:

Nese doni ta gjeni ne Windows 7 mund te instaloni kete programin: System Information for Windows (SIW)

ne windows custum vetem besoj, psh HP , SONY DELL etj
se ato ne MDSN & te blerat skane key brenda ne iso