Si të hapim një sondazh!

Hapat qe duhet te ndiqni qe ta hapni nje sondazh ne forum!

Hapi i pare - Krijoni nje teme te re

Hapi i dyte- Aktivizimi i sondazhit

Hapi i trete- Krijimi i sondazhit

Video si te hapim nje sondazh

//youtu.be/yvNSL9jbi7I

Si nuk kam krijuar ndonjher sondazh , shum e thjeshte flm Reni

pasi te kem shkruajtur nr e opsioneve cf duhet te bej ? se nuk e kuptoj si hidhemi nga hapi i dyt ne te tretin :frowning:

labe…nuk jam i sigurte se nuk kam bere ndonjehere sondazh po besoj se duhet te klikosh tek posto temen e re :stuck_out_tongue:
provoje njehere se mbase qellon :slight_smile:

po kam frik se mos hapet tema e re , dhe kur te klikojn te tj te jet bosh
me mir po pres sa te vij dikush qe e di :slight_smile:

Po ti postoje se na bere kurioz tani…:slight_smile:
Edhe po nuk doli sondazhi e rregullojn moderatoret pastaj.:wink:

Labja, pasi te aktivizosh opsionin e sondazhit, shtyp, POSTO NJE TEME TE RE, ku do te hapet nje dritare tjeter me hapesira ku te shkruash titullin dhe alternativat e sondazheve!

Provoje, se nuk prishet gje! Pastaj dhe po u prish, per çfare jemi ketu :slight_smile: :slight_smile:

Provoje ti njeher po u prish mer hidraulikun

por si ka mundesi se mua nuk me jepet opsioni per me hap nje tem te re

sigurisht qe te jepet! Po jo tek kjo tema, por tek 1 forum i caktuar, sikur ajo tema me “hite 2013” qe kishe hapur.

Pasi te hapesh temen, ndiq hapat si me lart per sondazh.