Si te instalojme Programe ne Ubuntu!

Programet ne Ubuntu

Ne kohet me perpara per te instaluar nje program ne sistemet linux duhet te shkruaje nga Terminali disa komanda shpesh here te gjata. Dhe here te tjera duhet te shkarkoje paketa, ti kompiloje dhe ekzekutoje!

Por gjerat kane ndryshuar! Shikoni videon ne vijim se sa thjeshte eshte te instalosh nje program ne Ubuntu (Linux)

//youtu.be/3mT3jmKhowQ

Miredita!Videoja mua nuk me hapet???!??!Une thjesht doja te pyetja se si ne ubuntu mund te bejme desktop setting??!!Faleminderit