Si te kontrollojme nje Kompiuter ne distance?

Pas shume kerkesash per kete program si dhe per nevojshmerine qe ky program ka ja ku erdhi dhe Video Tutoriali. :?:

:idea: Ne bashkepumin me Nerti, krijuam kete video per te kuptuar si funksionon nje program i tille dhe cfare duhet.

:arrow: Shiko Videto Tutorialin si te kontrollosh nje PC ne distance.

[video=youtube_share;J0gFy2oelf4]https://youtu.be/J0gFy2oelf4[/video]

Shenim per videon: Duhet te keni kujdes kur lidheni, ne pc e personit B duhet te kete te drejtat e firewallit per lidhjen qe do te ndodhe me pc e personit A.

Per cdo dyshim pyetje apo komente mund te shkrunani ne vazhdim te kesaj teme.