Si te lidhim llogarine e Forumit me profilin e Facebook

Ne kete video, kam shpjeguar se si mund te lidhni profilin e Facebook me llogarine tuaj ketu ne forum! Kjo proçedure sjell mjaft opsione si Identifikimin me 1 klik, si dhe mundesine per te publikuar mesazhin e forumit ne murin e Facebook. Per me shume ndiqni videon!

[video=youtube_share;ZXlf0mZm0nk]https://youtu.be/ZXlf0mZm0nk[/video]

Faleminderit…